perjantai 14. kesäkuuta 2013

Täällä taas!

Olen pahoillani tästä hiljaisuudesta blogin puolella, suoraan sanottuna mua ei oo vaa ollenkaa kiinnostanu kirjotella ja meinasin lopettaa kokonaan blogin kirjoittamisen. Mutta nyt sitte taas inspiraatio iski ! 
   Mennää ajassa paljon taaksepäin niin kerron teille meijän luokan luokkaretkestä! Lähdettiin käymään parin päivän reissulla Helsingissä toisen luokan kans. Tiistai aamuna linja-auton nokka lähti suuntaamaan kohti Helsinkiä, vaikka matka oli pitkä, se kului nopeasti hyvässä seurassa. :) Heti kun pääsimme Helsinkiin  menimme Ylelle, jossa meille pidettiin esittelykierros. Esittelykierroksen jälkeen suuntasimme hotellille. Purettuamme tavaramme, lähdimme heti Linnanmäelle, jossa vietimme loppu illan. 
  "Hyvin" nukutun yön jälkeen  söimme ihanan aamupalan hotellilla ja suuntasimme kaupungille shoppailemaan ! Shoppailujen jälkeen suuntasimme eduskuntaan, jossa saimme todella hyvän esittelykierroksen ja katsoimme jonkun aikaa täysistuntoa. Tämän jälkeen oli tiedossa pitkä linja-auto matka takaisin kotiin. Matka sujui hyvin hyvässä seurassa ! Takaisin Muhoksella olimme puolen yön jälkeen ja kyllä kotona uni maistui ! Seuraavana aamuna olikin lähtö tettiin! 

IMG_0768 IMG_0368 IMG_0374 IMG_0362 IMG_0511 IMG_0517 IMG_0531
altArSfi_IfX_vK_J0WNaMYa4tyxD0N9Ub3oan81bZm-GG-

Tetti viikko kulu tosi nopeesti! Tetti viikon jälkeen olikin enää pari päivää peruskoulun loppuun. Hui miten aika menee äkkiä ! Lauantaina sitten tippa linssissä toisia hyvästeltiin ja saatiin päättötodistukset. Harmittaa kun ei tuu enään välttämättä näkemään joitain ihmisiä, mut oon samalla innoissani, että pääsee aloittamaan uudessa koulussa uusien ihmisten kanssa. IMG_1134 IMG_1130
altAkgrS5g2HDHB2LLx6ZgoaqvyOfos-8mo3N6ReBNo5lUj
Ja kauan ootettu loma alko! mut ei se kovin lomalta oo vielä tuntunu ku on ollu vaan töitä. Viime viikko meniki isosena riparilla oli kyllä ihan mahtavaa! mahtavat isoset ja riparilaiset , ootte parhaita ! :) Viikko kulu tosi nopeesti hyvässä seurassa ! 

IMG_1458 IMG_1431 altAk3fqwzEmtFtWpHH2JvfdPGCFAxv7hDf0xg5x76VyqtO (2) altApAMDDiOw9e-kaLzfarQSsoRbtgucrUiqgqDIFdgLdTA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti