sunnuntai 2. syyskuuta 2012

täst yhä eteenpäin meen

Moikka moi ! Miten teillä on menny tää viikko? Mulla on vastustanu melekee koko viikko !! oon joka päivä nukkunu pommiin, unohtanu eri asioita, aamukahavit kaatunu melekeei joka aamu päälle ja mitäköhä kaikkea ! :D mutta viikonloppu on menny hyvi ! :) Perjantaina oli ipanadisco ja se meni tooooosi kivasti eikä ollu mittää ongelmia niitten pikkusten kans :) Sitte päätettiin meijän ryhmän kans maa minne mennään! Ja se on fuengirola!! Onko kukaan käyny siellä ja minkälainen paikka se oikein on? ite en oo käyny koskaa ruotsia pidemmällä ja ootan innolla !! :) pistäkää kommenttia jos ootte käyny ja kertokaa lisää! 
                  
Lauantaina sitte alko jo 10 kerhonohjaaja-koulutus. oli kyllä tuskasta herätä! se kesti sitte viitee asti ja siellä puhuttii kaikkea turvallisuudesta yms. Sen koulutuksen jälkeen lähettiin kattoo jaanalle niitten uuttaa koiraa joka oli aivan ylisöpö!!! aika meni iha hirvee nopiaa, joten jäätiin jaanalle yöksi! oli tosi mukavaa olla pitkästä aikaa !! ja näin eilen mariaki, raukka kauhiassa kuumeessa!  Ilta meni nopsaa ja aamulla oli taas aikanen herätys ku kerhonohjaaja koulutus jatku.


Tää päivä meniki sitte nopiasti! Aamulla lähettiin sinne koulutukseen. Siellä sille opetettin leikin ohjaamisesta , suunniteltiin kerhot loppuun ja grillailtiin! 



nyt sitte ois tarkotuksen ,taas kerran, lukea kokeisiin. On nii huono ilma ja oon vähä sairaski nii eipä tuo oikeestaa etes haittaa! ja toivottavasti illalla tulis vielä joku hyvä leffa! :) tästä tuliki vähä pitempi postaus mutta eipä voi mittää ku oli paljon asiaa :) katsellaan, moikka!
-R


4 kommenttia:

  1. En tiennytkään, että Fuengirola on maa:) Pitääpä joskus itekkin käydä siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, iha kirjotus virhe tossa vaa :) ja luulempa että muut on ymmärtäny mitä oon tolla tarkottanu :)

      Poista